SOA hakee asiamiestä

22.09.16

Valittavan henkilön päätehtäviä ovat yhteiskunnallinen vaikuttaminen ja yhdistyksen hallinnolliset tehtävät. Käytännössä tämä tarkoittaa esimerkiksi ministeriöiden asioiden valmistelun seuraamista, ja tapaamisia poliittisten päättäjien kanssa, kannanottojen ja lausuntojen kirjoittamista sekä kokousten ja tapahtumien suunnittelua ja järjestämistä. Teet tiivistä yhteistyötä SOA:n jäsenyhteisöjen ja opiskelijajärjestöjen kanssa ja edistät opiskelija-asumista laajalla rintamalla.

Tehtäviisi kuuluu muun muassa yhdistyksen viestintä ja opiskelija-asumisen markkinointi. Olet sosiaalinen ja aikaansaava verkostoituja, joka on mielellään mukana erilaisissa tilaisuuksissa, kuten jäsenyhteisöjen henkilöstölle järjestettävissä ajankohtaiskoulutuksissa ja muissa tapaamisissa. Vastaat myös kyseisten tapahtumien järjestelyistä yhteistyössä jäsenyhteisöjen edustajien kanssa.

Sinulla on vankka asunto- ja koulutuspolitiikan osaaminen ja kokonaiskuva toimintakentästä. Ajat asiaasi määrätietoisesti ja olet aidosti kiinnostunut opiskelija-asumisesta ja sen kehittämisestä. Työsi tueksi kokoat kattavan tietopankin, ja olet ajan hermolla asumisvaihtoehtojen kehityksestä niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Työssäsi verkostoidut SOA:a vastaavien eurooppalaisten ja pohjoismaisten toimijoiden kanssa.

Olet työsuhteessa RAKLI ry:hyn, jossa olet osa 15 hengen dynaamista työyhteisöä. Vastaat SOA:n asiamiespalvelusta ja toimit tiiviissä yhteistyössä sen hallituksen kanssa. RAKLIn toimisto sijaitsee Helsingin Kampissa. Työsuhde alkaa 2017 alusta ja on aluksi kahden vuoden määräaikainen.

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen info@soa.fi 17.10.2016 mennessä. Lisätietoja: SOA:n hallituksen puheenjohtaja, Kalervo Haverinen, puh. 050 331 6914 tai RAKLIn toimitusjohtaja Jyrki Laurikainen, puh. 040 844 2573.

Ilmoitus pdf-tiedostona