SOA:n syyskokous valitsi hallituksen ja päätti vuoden 2018 toiminnasta

18.12.17

Suomen opiskelija-asunnot SOA ry:n sääntömääräinen syyskokous kokoontui 13.12.2017 Rovaniemellä järjestettyjen SOA:n talouspäivien yhteydessä. Kokouksessa päätettiin muun muassa vuoden 2018 toiminnasta ja valittiin yhdistyksen hallitus.

SOA:n hallituksen puheenjohtajaksi valittiin vuodelle 2018 toimitusjohtaja Matti Tanskanen Keski-Suomen opiskelija-asuntosäätiöstä (KOAS) ja varapuheenjohtajaksi Matti Tarhio Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiöstä (Hoas). Muina hallituksen jäseninä toimivat Kirsi Koski (TOAS), Kalervo Haverinen (TYS), Juha Aitamurto (PSOAS) ja Joonas Grönlund (LOAS). Hallituksessa opiskelijajärjestöjä edustaa Jani Sillanpää (SYL).

Syyskokouksessa päätettiin myös vuoden 2018 toiminnasta. Uusi toimintasuunnitelma on ensimmäinen, joka on laadittu toteuttamaan SOA:n syksyllä hyväksyttyä strategiaa. Vuoden 2018 painopisteinä on muun muassa vaikuttaminen ja valmistautuminen vuoden 2019 eduskuntavaaleihin, opiskelija-asumisen brändin kirkastaminen ja opiskelija-asumisen viestinnän kehittäminen sekä tutkimustiedon tuottaminen jäsenyhteisöjen kehittämistyön tueksi. Toimintasuunnitelmaan voi tutustua kokonaisuudessaan täällä.