Opiskelijan oma koti

Koko talo täynnä opiskelijoita – miltä kuulostaa? Kun haluat asua hyvässä porukassa lähellä opiskelupaikkaasi tai hyvien kulkuyhteyksien varrella, on opiskelija-asunto oikea valinta. Asuntoja on joka elämäntilanteeseen: soluasunnoista isoihin perheasuntoihin.

Opiskelijan ensimmäinen koti löytyy yleensä muutaman huoneen solusta, jossa keittiö ja kylpyhuone jaetaan kämppisten kanssa. Yksiöt ovat halutuimpia opiskelija-asuntoja. Kimppakämpässä ennalta tutut kaverit jakavat solun tai useamman huoneen huoneiston. Perheasunnot on tarkoitettu pariskunnille ja lapsiperheille.

Opiskelija-asunnot on suunniteltu opiskelijoiden kodeiksi ja asuminen on vaivatonta. Useimmiten vuokra sisältää myös nettiyhteyden, sähkön ja vesimaksun. Taloissa on myös tarjolla yhteisiä palveluita, kuten sauna ja pesutupa.

Opiskelija-asunnossa asuminen on edullista ja se on turvallinen vaihtoehto, kun vuokranantajana on luotettava opiskelija-asuntoyhteisö. Asunnon saannin edellytyksenä on opiskeluoikeus jossakin peruskoulun jälkeisessä oppilaitoksessa.

Ilmoitustaulu

Uusi jäseniä SOA:ssa – SOA edustaa opiskelija-asuntokenttää entistäkin kattavammin

Lue lisää »

SOA lausui väestöltään vähenevien alueiden aravalainakantaan kohdistuvien valtion taloudellisten tukitoimenpiteiden kehittämisestä

Lue lisää »

SOA:n jäsenmäärä kasvaa: Aalto-yliopiston ylioppilaskunta liittyi SOA:n jäseneksi

Lue lisää »

SOA lausui tulolähdenjaon poiston lakiluonnoksesta

Lue lisää »

SOA ympäristövaliokunnan kuultavana pitkän korkotukilainamallin uudistamisesta

Lue lisää »