SOA:n jäsenmäärä kasvaa: Aalto-yliopiston ylioppilaskunta liittyi SOA:n jäseneksi

14.05.18

Suomen opiskelija-asunnot SOA:n jäsenmäärä kasvaa, kun Aalto-yliopiston ylioppilaskunta liittyi SOA:n jäseneksi. SOA:n jäseninä on nyt 20 opiskelija-asuntoyhteisöä eri puolilta Suomea sekä korkeakouluopiskelijoiden kansalliset kattojärjestöt Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK ja Suomen ylioppilaskuntien liitto SYL.

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta (AYY) omistaa pääkaupunkiseudulla noin 2500 asuntoa, joista valtaosa sijaitsee Espoossa Otaniemen kampusalueella. Yhteensä asunnoissa asuu noin 3200 opiskelijaa. AYY tavoittelee asuntotoiminnan kunnianhimoista kasvua ja pyrkimyksenä on kasvattaa asuntotarjontaan tuhannella asuntopaikalla 2026 mennessä.

”Asuminen on yksi AYY:n merkittävimpiä jäsenpalveluita. SOA:n palvelut ja yhteistyömahdollisuudet tukevat AYY:ta asumis- ja kiinteistötoimintamme kehittämisessä,” sanoo AYY:n hallituksen puheenjohtaja Noora Vänttinen .

”Mahtavaa saada AYY mukaan SOAlaisten joukkoon! AYY on kunnianhimoisesti kasvava opiskelija-asuntoyhteisö, jolla asukas on toiminnan keskiössä. AYY:n liittymisen myötä SOA edustaa entistä kattavammin suomalaisia opiskelija-asuntoyhteisöjä,” SOA:n asiamies Lauri Lehtoruusu kiittelee.